Mainostajamme

B&G on sisarmerkkinsä Simradin tapaan julkaissut uudet kolmannen sukupolven B&G Zeus3 sarjan monitoiminäytöt. Uuden sukupolven näytöissä yhdistyy sama B&G Sail&Steer toiminnallisuus joka nähtiin jo toisen sukupolven B&G Zeus2 näytöissä, sekä muutama ominaisuus jotka on nyt integroitu suoraan monitoiminäyttöihin.

B&G Zeus3

B&G Zeus3 12"Uusi B&G Zeus3 näyttää ulkoisesti hyvin samanlaiselta kuin edeltäjänsäkin. Uutta on SolarMAX HD näyttötekniikka jonka ansiosta kuva on terävä myös kirkkaimmassa auringonpaisteessa ja siinä on erittäin laaja katselukulma. Kosketusnäytön luvataan toimivan kaikissa keliolosuhteissa, ja jos se on vähintään yhtä hyvä kuin edeltäjässään, on omat käyttökokemukset pelkästään positiivisia.

Teknisesti uutta on nyt integroitu GoFree WiFi moduuli, joka aiemmin oli erillinen lisämoduuli. GoFree WiFi moduulin avulla voi näytön laajentaa langattomasti iPad tai Android tabletille, tai avata GoFree Shopin kautta saatavia lisäpalveluita.

Toinen rautamuutos on integroitu ForwardScan luotainmoduuli, joka mahdollistaa Navicon eteenpäin näyttävän kaikuluotainanturin liittämisen suoraan karttaplotteriin. Aiemmassa mallissa tämä oli mahdollista vain erillisen SonarHub moduulin avulla.

B&G Zeus3 9"Uutuusmallit toimivat entiseen tapaan Navionics, C-MAP ja NV Verlag kartoilla, ja nyt uudet mallit tukevat myös Navionics Dock-to-Dock autorouting ja Plotter Sync ominaisuuksia. Liitännät pysyvät ennallaan, NMEA0183, NMEA2000 ja Ethernet portit löytyvät laitteiden takapaneeleista.

Uusi B&G Zeus3 tulee myyntiin keväällä, ja se esitellään varmasti Helsingin venemessuilla helmikuussa. Mallisarja sisältää nyt neljä erikokoista näyttöä, 7″, 9″ ja 12″ kuten ennenkin, ja uutuutena jättikokoinen 16″ malli. Vanha mallisarja jäänee vielä myyntiin kaudelle 2017, ja hintaeroakin uuden ja vanhan mallisarjan väliin jää. B&G tiputti vanhan sarjan hintoja sopivasti uuden sarjan lanseerauksen yhteydessä.

B&G Zeus3 mallisarjan suositushinnat (Zeus2 uusi hinta suluissa):