Mainostajamme

Wallaksen uusi Vesilämmitin tulee saataville Helsingin Venemessuilla.

Kotimaisen Wallaksen vesilämmitinperhe laajenee. Toissa vuonna esitellyn aurinkosähkömökeille nestekiertolämmitimen(Wallas 40EA) myötä Wallas tuo myyntiin Helsingin venemessuilla veneisiin ja mökkeihin suunnitellun Wallas Spartan Water vesilämmittimen. Uusi lämmitin on teholtaan 4,5kw ja on erittäin hiljainen ja vähävirtainen. Lisäksi siinä on mukana uusin versio Wallas Advanced ohjauspaneelista ja sitä on helppo hallita etänä ilmaisella Wallas Remote-sovelluksella.

Ruorimiehen mukaan laite tulee olemaan erinomainen lisä vesilämmitin valikoimaan ja se onkin luultavasti langottomine ohjauksine ja lämpötila-antureineen parasta mitä vesilämmitinmarkkinoilla on saatavilla. Wallas spartan on suunnteltu jatkuvaan lämmöntuottoon ja portaattomaan tehonsäätöön, toisin kuin esimerkiksi ajoneuvokäyttöön tarkoitetut lämmittimet, joiden tyypillinen käyttösykli on suunniteltu 15-30 minuuttiin ja lämpötehoa ei voi säätää yleensä ollenkaan erikseen.

Valmistajan mukaan laite palaa erittäin puhtaasti ja mökkiversio on energiatehokkuudeltaan A+ luokkaa, joka tarkoittaa laitteella lämmityksen olevan erittäin energiatehokasta ja jopa puhtaampaa kuin sähköllä lämmittäminen keskimäärin.

Jäämme innoilla odottamaan laitteeseen lisätutustumista Helsingin Messuilla.  

Laitteen ovh-hinta on: 2380eur Alv: 24% ja se sisältää laitteen, kiertovesipumpun, ohjauspaneelin, virtajohdot ja polttoaineletkun. Eli varsin kilpailukykyinen paketti siis.

Suositeltava polttoaine: NESTE MY uusiutuva diesel. Toimii myös normaalidieselillä.

Tekniset tiedot Wallas Spartan Water

  • Teho:1400-4500W
  • Käyttöjännite:12 V
  • Polttoaineen kulutus:             0,15-0,46 l/h
  • Virrankulutus: 0,15A min/0,45A max
  • Muuta: Vesipumpun kulutus 0,3A Virtausmaksimi:maks:8,5l/min Nostokorkeus: maks: 1,6M

Lisätietoja laitteesta:

https://wallas.fi/index.php?id=1109