Mainostajamme

Veneilykauden avajaiset ovat perinteisesti olleet helmikuun Helsingin Venemessut. Tätä kirjoittaessani kuulen uutisia eri puolilta etelärannikkoa jäiden katoavan nopeammin kun useimmat ehtivät putsata lumet pois venekatosten päältä. Oli miten oli, Venemessut tekevät varmasti tuloaan, veneiden laskuun voi vielä mennä hetkinen aikaa, nimittäin pakkasia on taas luvassa. Mutta otetaanpas hetki ja tutkaillaan mitä aiheeseen liittyvää ohjelmaa Venemessut tarjoavat vuonna 2011.

  • Suomen Navigaatioliitto pitää jälleen omat tietoiskunsa otsikolla Navigoinnin lyhyt oppimäärä. Tällä elektronisen navigoinnin aikakaudella erittäin suositeltava luento niille jotka eivät tiedä minkänäköinen on paperinen merikartta.
  • John Nurminen Marine jatkaa viimevuotiseen tapaan aiheella Plotterit ja kartat, aiheina huhujen mukaan myös mobiilit laitteet?
  • Viestintävirasto kaivelee aihetta Veneilijän hätäradiolähettimet, varmasti mielenkiintoinen aihe PLB, EBIRB ja SART maailmaan.
  • Museovirasto, Sukeltajaliitto ry, PADI pitävät Hylkysukellusseminaarin, ehdottomasti käymisen arvoinen setti hylyistä kiinnostuneille.
  • Sukellusaltaalla on taas mahdollisuus kokeilla laitesukellusta ja siellä järjestetään jälleen sukellusnäytöksiä.
  • Turvallisuutta on esillä eri muodoissa parissakin eri luennossa.

Mutta tässä se sitten olikin, ainakin tämän blogin tiimoilta. Ei mitään päätähuimaavaa, ottaen huomioon viimevuotiset ohjelmat pilleistä ja viheltimistä. Noh, kannattaa nyt ainakin nuo edellämainitut käydä bongaamassa jos ei muuta tekemistä messuilla keksi.

Minkälaista ohjelmaa messuilla pitäisi olla? Mikä on oma mielipiteesi? Anna sanansäilän heilua!

Helsingin Messukeskus 11.20.2.2011