Mainostajamme

Furuno on tunnettu tinkimättömyydestään tuotteita valmistaessa. Kun he esittelevät jonkun tuotteen, on varmasti tiedossa, että tuote on mietitty loppuun saakkka ja sitä tullaan valmistamaan pidemmän aikaa. Furuno esitteli hiljan uudet VHF radiomallit FM-4800, joka on kiinteä VHF radio pinta-asennukseen, ja FM-4850, joka on ns Black Box radioversio.

Molemmat radiot tarjoavat sisäänrakennetun mm. GPS-Vastaanottimen, AIS vastaanottimen, Hailer toiminnan ja NMEA 2000 liitynnään ja muita ihan vakioksi tunnettuja ominaisuuksia esimerkiksi Hailer toiminnon sumutorvella ja luonnollisesti IP67 vesitiiveyden.

Furuno FM-4800 on jämerän tuntuinen laite, jonka nappituntuma on selkeä ja näyttö on voimakaskontrastinen ja helppolukuinen. Voisi kuvetella, että laitteen käyttö on yksinkertaista myös hanskat kädessä.

FM4850 tarjoaa hieman laajemman luurin, kuin FM-4800 ja siinä on myös pieni näyttö, jolla laitteen käyttö onnistuu helposti. Kuulokemikrofinissa on myös pyöritettävä valikkopyörä, jolla valikon selaileminen onnistuu helposti.

Lisätietoja radioista löytyy esimerkiksi www.furuno.fi ja luonnollisestikin www.heater.fi