Uudet softapäivitykset Simrad, B&G ja Lowrance laitteille

Simrad NSS Evo2 ja Go sarjan sekä Lowrance HDS Gen3 ja ELite Ti karttaplottereiden odotettu softapäivitys on vihdoin täällä. Ota käyttöön uusimmat Navionics ominaisuudet päivittämällä laitteesi softa!

1602

Navico konserniin kuuluvien Simrad, B&G ja Lowrance karttaplotterien omistajat saavat vihdoinkin kauan odotetut softapäivitykset. Uusin softa mahdollistaa nimittäin Navionicsin uusimmat ominaisuudet.

Navionics on jo pidempään tarjonnut Dock-To-.Dock Autorouting toimintoa Raymarine LightHouse 2 käyttöjärjestelmän plottereille, mutta nyt automaattinen reititys tulee mahdolliseksi myös Navicon tuotteille. Automaattireitityksen lisäksi uusi softa mahdollistaa kauan odotetun SonarChart Live kaikutoiminnon, sekä Plotter Sync ominaisuuden.

Navionics SonarChart Live mahdollistaa syvyyskäyrien piirtämisen suoraan karttaplotterin kartan päälle ajon aikana mikäli plotteriin on liitetty kaikuluotain tai Smart anturi. Navionics PlotterSync taas mahdollistaa reittien suunnittelemisen Navionics Appsilla kotisohvalla, ja kun laite liitetään plotterin WiFi verkkoon, reitit saa siirrettyä plotteriin langattomasti. Samaa toimintoa voidaan käyttää myös karttojen päivittämiseen iPadin tai Android tabletin avulla

Navionics päivitysten lisäksi uusi softa tarjoaa paremmat luotainsäädöt sekä useamman verkkoluotaimen käyttämisen samanaikaisesti.

Ohjelmiston latauslinkit:

(päivitys, lisätty B&G latauslinkki)