Ursuit Märket – uusi kalastuspuku

Ursuit Märket kalastajan kuoriasu lanseerattiin venemessuilla helmikussa. Kuoriasu sopii kalastuksen lisäksi muuhun vesillä liikkumiseen.

3631

Kuivapuvuistaan tunnettu Ursuk lanseerasi venemessuilla helmikuussa uuden vaatemallistonsa. Ursuit Märket on tehty kalastajille, mutta puku toimii kyllä erinomaisesti myös muuhun vesilläliikkumiseen.

Ursuit Märket on uusi kuoriasu, joka on saanut nimensä samannimisestä majakasta. Se on valmistettu vedenpitävästä ja hengittävästä F.O.V. Dry Comfort XT® kankaasta. Puvun pinta on hyvin samanlainen kuin esimerkiksi Gore-Tex kankaassa, ja kyseessä onkin yksi sen kilpailijoista.

Ursuit Märket

Ursuit Märket takkiKaksiosainen puku toimii pelkkänä takkina, tai yhdistelmänä. Takissa on kaksi D-lenkkiä, niskassa haaville ja vyötäröllä tarvikkeille. Takin huppu on säädettävissä, ja edessä olevat rintataskut on suojattu roisketiiviillä vetoketjuilla. Lisäksi takin sisäpuolella on vetoketjullinen povitasku. Takin hihoissa on kankaiset mansetit, ja hihansuut on kiristettävissä.

Housut on vahvistettu polvista ja takamuksesta, ja irroitettavat olkaimet ovat samat kuin uudenmallisissa Ursuit kuivapuvuissa. Ne pysyvät erittäin hyvin olkapäällä, ja niiden säätövara on riittävä. Housuissa on myös läpälliset reisitaskut sekä sivutaskut jotka on suojattu roisketiiviillä vetoketjuilla. Lahkeet on varustettu kiristimillä ja lahje yltää hyvin saappaan päälle. Housujen fleecellä vuorattu takaosa on hieman korkeampi ja tarjoaa hieman paremmin suojaa selälle.

Toistaiseksi Ursuit Märket on saatavana vain harmaana, keltaisllla vetoketjuilla. Muita värejä saattaa tulla myöhemmin valikoimaan. Ursuit Märket on nyt myynnissä Ursuit jälleenmyyjillä. Takin suositushinta on 315€, ja housujen 275€.