Mainostajamme

Kotimainen pelastus- ja sukelluspukujen valmistaja Ursuk Oy on juuri lanseerannut uutuuspuvun veneilyyn ja vesiurheiiluun. Ursuit Gemino Venture on kaksiosainen Gore-Tex puku jota luonnehditaan Ursukin monipuolisimmaksi puvuksi tähän saakka. Speksien mukaan siltä se näyttääkin.

Ursuit Gemino Venture

Ursuit Gemino VentureUrsuit Gemino Venture on kaksiosainen kuivapuku jonka takkisoassa on käytetty normaalia kevyempää, 135g/m²  Gore-Tex kangasta. Takkiosan suunnittelussa on huomioitu liikkuvuus eri lajeissa. Hihojen pituudet on optimoitu kaikenlaiseen liikkuvaan aktiviteettiin, kuten purjehdukseen, kalastukseen tai melontaan. Takkiosaa voidaan säätää vyötäröllä sijaitsevilla Velcro-nauhoilla jotta puku istuu kulloinkin tarkoitukseensa. Hihoissa ja kaulalla on lateksimansetit estämässä veden valumisen hihoista sisään.

Venture_trousers_FZHousuosa on valmistettu hieman kestävämmästä, 185g/m² Gore-Tex materiaalista. Corduralla vahvistetut polvi- ja takamusosat tuovat kestävyyttä käyttöön, ja myös housuosan suunnitttelussa on otettu huomioon aktiivinen käyttö.

Kaksiosainen puku on ideaalinen eri tilanteissa. Pukua voidaan käyttää erillisinä osina, ja kun vesitiivis, patentoitu ZipLock vetoketju suljetaan, tulee puvusta kuivapuku. Vetoketjua on hieman justeerattu takaosasta korkeammalle, tämä auttaa mm. melojia istuma-asennossa.

Venture_front_zip_pocketTakkiosan etuosassa on vesitiivis vetoketjutasku, ja vasemmassa käsivarressa on roisketiivis tasku. Henkseleitä on paranneltu edellisistä malleista, ja ne ovat nykyisin ristissä

Ursuit Gemino Venture toimitetaan tehtaalta Gore-Tex sukalla, mutta sen saa myös kiinteällä saappaalla tai lämpösaappaalla. Puvun mukana tulee kuljetus/säilytyskassi, neopreenihanskat ja -huppu sekä varaosasarja. Ursuit Gemino Venture suositushinta on 1.490€ ja se on jo tuotannossa, eli sitä saa kaupoista vaikka heti.

Uutuuspuku vaikuttaa äärettömän mielenkiintoiselta, ja sitä pitää päästä testaamaan mahdollsimman pian. Kerrotaan sitten lisää kun puku on testattu oikeissa olosuhteissa.

venture_pocketVenture_kalastus_2_15x20