Simrad S5100 CHIRP 3-kanavainen superkaiku

Simrad S5100 CHIRP kaiku on ainutlaatuinen kolmen eri anturin CHIRP luotain joka ei jätä mitään arvailujen varaan.

416

Simrad julkisti tällä viikolla uusimman lisäyksensä kaikuluotainvalikoimaansa.Simrad S5100 CHIRP sonar on täysin uusi luotainmoduuli joka tarjoaa kolme täysin erillistä kaikukanavaa jotka tuottavat korkealaatuista kaikukuvaa eri syvyysalueilta.

Simrad S5100 CHIRP kaikuun voidaan liittää kolme erillistä yksikanavaista, eri taajuusalueen luotainanturia jotka toimivat kaikki itsenäisesti omilla taajuusalueillaan. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää yhtä kaksikanavaista ja yhtä yksikanavaista anturia. Kun kaikki kolme taajuusaluetta jaetaan kaikuluotaimen näytölle samanaikaisesti saavutetaan äärettömän tarkka kuva veneen alla olevasta elämästä.

Koska luotainmoduuliin voidaan liittää useita eritehoisia (300W-3kW) ja erilaisia antureita eri taajuusalueilta (28-250kHz) voidaan antureiden avulla nähdä niin pienet kuin suuretkin kalat mutta myös harppauskerros saadaan näkyviin kaikunäytölle. Antureiksi käy useat eri Airmar CHIRP anturit.

Simrad S5100 CHIRP kaiku liitetään Simrad NSS Evo2, NSS Evo3 ja NSO Evo2 mallisarjanlaitteisiin Ethernet liitännän kautta. Se sopii myös Simrad S2000 luotainmalleihin. Simrad S5100 CJHIRP luotainmoduulin suositushinta on 1858,76€.