Mainostajamme

Racegeek d10 kisanäyttö on vaikuttavan näköinen uutuus. Tämä irlantilaiskaksikon suunnittelema 10″ erikoisnäyttö on tehty HC purjehtijalle, joka haluaa hyödyntää instrumenttien tarjoamaa tietoa maksimaalisesti ja vaivattomasti.

Racegeek d10 kisanäyttö

Racegeekin lähtökohta on yksinkertainen, tarvitset eri tietoa lähdössä kuin kisan aikana joten miksi näytön pitäisi näyttää aina samaa tietoa, tai sen vaihtamiseen pitää tehdä ylenpalttisesti töitä. Racegeek d10 tietää mitä sinun tulisi tietää juuri kullakin hetkellä jotta voit tehdä oikeat kriittiset päätökset.

Laitteen 10″ isonumeroinen heijastamaton Gorilla Glass näyttö on selkeä ja sen datakentät voidaan muuttaa halutulla tavalla. Valmiita toimintatiloja on Pre Start, Performance ja Navigation ja d10 osaa vaihtaa tilaa automaattisesti kunkin tilanteen mukaisesti. Laitteen koko on 190x136x24mm, ja se painaa vain 640 grammaa. Siinä on WiFi, Analogi, NMEA2000 ja NMEA0183 liitäntöjen lisäksi SignalK rajapinta, ja se tekee Racegeek d10 näytöstä markkinoiden ensimmäisen laatuaan. Vesitiiveysluokitus on IP67, eli laite kestää täysin ulkokäyttöä kelissä kuin kelissä.

Racegeek d10 kisanäyttöRacegeek d10 tallentaa tiedot 10 kertaa sekunnissa, ja lataa tiedot pilveen langattoman WiFi verkon kautta. Käyttäjä voi kirjautua sisään maksuttomaan portaaliin jossa tietoja voi analysoida tai verrata muiden kanssa. Racegeek d10 sisältää sisäänrakennetun 10Hz GPS/Glonass vastaanottimen ja 9-akselisen AHRS gyro-kompassin sekä muita antureita. Se on suunniteltu käytettäväksi kisaveneissä, kevytveneissä ja kisacruisereissa.

Ensivaikutelma näytöstä on erittäin positiivinen, vaikka Ruorimiehen käpistelmä malli olikin vielä esituotantosarjan kone ja siten vielä aika raakile. Testimallissa oli testisofta eikä sillä päässyt ihan kunnolla leikkimään eri tilojen välillä. Racegeek ilmoitti tällä viikolla että tuotanto on nyt käynnissä, ja ensimmäiset toimitukset alkavat huhtikuun lopussa. Racegeek d10 kisanäyttö maksaa 1109,80€, ja sitä saa Suomessa John Nurminen Marinelta. Varastoon laitteita saadaan todennäköisesti toukokuussa joten näyttö ehtii hyvin tulevan kauden koitoksiin. Myyntipakkauksessa tulee näytön lisäksi teline, NMEA2000 kaapeli ja USB kaapeli.

Racegeek d10 kisanäyttöRuorimies seuraa silmä kovana d10:n tulemista ja testaa varmasti uutuuden heti kun se saapuu Suomeen. Voi olla että yksi d10 näyttö eksyy testikäyttöön tänä kesänä, ja sitten otetaan näytöstä mittaa. Nyt vaan pitää virittää se SignalK rajapinta valmiiksi omaan veneeseenkin…

1 KOMMENTTI

  1. Maailmalla Racegeek d10 on sallittu mm. seuraavissa kisaluokissa:
    HP30, Super 12, C&C 30, Seascape 24 ja 27, Farr 30 ja Farr 40, J22 ja J24, J70, J80, Melges 20, Melges 24 ja Melges 32, Moth, Platu 25 ja SB20. d10 näyttöä voidaan lisäksi käyttää IRC, ORC ja PHRF kisoissa.

Comments are closed.