Mökki&Meri messut Turun messukeskuksessa

175

Turun Messukeskuksessa järjestetään Mökki&Meri messut maalis-huhtikuun vaihteessa. Luvassa on messujen tiedotteen mukaan paljon asiaa tietysti mökkeilystä, mutta myös muuta ohjelmaa vesilläliikkujille.

Messujen teema tuntuu olevan vahvasti mökkeilyssä, meren osuus jää aika pieneksi ainakin veneilijän kiinnostuksen kohteissa. Nopea vilkaisu messujen näytteilleasettajaluetteloon paljastaa paikalla olevien muutamien laiturifirmojen lisäksi vain pari vaate- ja venekauppiasta. Tarvikepuolen edustajia ei listalle ole ainakaan vielä eksynyt, joten venetarvikkeita ei messuilta ehkä kannata lähteä etsimään. Mutta jos taas on mökki-ihmisiä, voi messut tarjotakin jotain mielenkiintoista nähtävää.

Messut lienevät jonkinasteinen korvike vahoille Meri Kutsuu messuille jotka pidettiin Turussa aina maaliskuussa. Silloin kyseessä oli ihan kohtalaiset venemessut, mutta ne yhdistyivät marraskuisiin Venexpo messuihin pari vuotta sitten.

Mökki&Meri messut järjestetään Turun messukeskusksessa 31.3-2.4. ja pääsylippu maksaa aikuisilta 16€. Samalla lipulla pääsee myös samaan aikaan järjestettäville Piha&Puutarha messuille.