Mainostajamme

Suosittu navigointiohjelma MaxSea TimeZero on saanut jälleen uuden softapäivityksen. Uusi 1.9.7 versio onnyt  ladattavissa MyMaxSea palvelusta. Ohjelmaan on lisätty muutamia uusia ominaisuuksia jotka ovat ehkä hieman harvemman käyttäjän käytettävissä, mutta tuo tietysti mahdollisuuksia järjestelmän edelleen kehittämiseen.

Ohessa uuden version uusia ominaisuuksia;

  • Furuno tutkien yhteensopivuutta on parannettu, ohjelman kautta voit nyt säätää kaikkia tutkan ominaisuuksia. Tutkalle on tuotu omat kuvansäätötoiminnot, joiden avulla voit mm. säätää kaikujen kontrastin niin tarkasti kuin haluat. Pikanäppäimillä voit poistaa näytötä kaikki muut paitsi AIS ja ARPA maalit, jolloin kaikujen lukeminen on entistä helpompaa. Tutkatoiminnot ovat saatavissa vain kalliimmassa Explorer versiossa.
  • Furuno luotainten yhteensopivuutta on kehitetty. Uusi versio tukee täysin myös uutta BBDS1 pohjantunnistusmoodin omaavaa luotainyksikköä. MaxSea voi toistaa luotaimen antamaa tietoa useammalla eri tavalla.  Jotta BBDS1 luotain voidaan yhdistää MaxSea ohjelmaan, pitää erillinen Sounder tai PBG moduuli olla aktivoituna. Jos pohjanlaatua halutaan tallentaa, tulle PBG moduuli olla aktivoituna. Uusi versio tuo tuen myös ammattipuolen FCV1150 luotaimelle ja DFF1, DFF3 ja BBDS1 luotaimen kaikki säädöt, anturi mukaanlukien, voidaan nyt tehdä suoraan MaxSean kautta.
  • Uudessa versiossa on myös parannettu tukea FLIR lämpökameroiden ohjeukseem.
  • Muita muutoksia ovat mm. kokoelmien varmistus ja palautus, AIS Datan luku suoraan NMEA2000 verkosta (tuki standardi PGN lausekkeille), reitinsuunnittelutoimintoa on hieman parannettu sekä useita muita pieniä juttuja..

MaxSea versio 1.9.7 on ilmainen päivitys MaxSea käyttäjille, ja sen voi ladata MyMaxSea palvelun kautta.