Mainostajamme

Käytettyjä venevarusteitaOlen pitkään ihmetellyt miksei Suomesta löydy järkevää paikkaa jossa voisi myydä ja ostaa käytettyjä venevarusteita. Toki on olemassa erilaiset Huuto.netit ja Tori.fi palvelut, mutta niissä on niin paljon kamaa myynnissä ettei niistä oikein tahdo löytyä tilaa näin pienelle genrelle. Vanhan plotterin myyntin laittaminen näihin huutokauppoihin on silkkaa hakuammuntaa.

Aihe on entistä kuumempi kun uudistaa navigointipöydän lelut, koska silloin jäljelle jää usein täysin käyttökelpoista tavaraa jolle olisi varmasti vielä käyttöarvoa. Useimmiten on ihmisiä jotka hakevat juuri tietynlaista mallisarjaa oman järjestelmänsä laajentamiseksi mutta kukaan ei tiedä missä niitä voisi ostaa taikka myydä. Muutenkin käytettyjä venevarusteita olisi hauska selailla ajan kanssa kun suunnittelee tulevaa kautta.

Käytettyjä venevarusteitaRuorimies.fi tarjoaa nyt palvelun jossa tämä on mahdollista, ja vieläpä täysin ilmaiseksi. Koska koko median olennaisuus keskittyy venevarusteisiin, on selbää että sealati kasvava ihmisjoukko joka sivustolla pyörii on kiinnostunut myös käytetystä tarjonnasta tavalla tai toisella. Eikä tässä ole kyse vain vanhoista plottereista, vaan käytettyjä venevarusteita yleensä.

Olemme luoneet suurimmat ja tärkeimmät kategoriat valmiiksi, mutta on selvää että joku on jäänyt unholaan. Eipä hätää, ilmoita meille mitä kategorioita Torilla pitäisi olla, niin lisäämme ne mikäli ne saavat kannatusta.

Ruorimies.fi Torilla kaikki ilmoitukset ovat maksuttomia, ja ovat tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytettyjen varusteiden myyntiä varten. Yritykset voivat ottaa yhteyttä markkinointimahdollisuuksien tiimoilta. Kukin ilmoitus on lähtökohtaisesti voimassa 30 päivää, ja sitä voi muokata vapaasti. Kun teet ilmoituksen, saat sähköpostiisi avaimen jonka avulla pääset muokkaamaan ilmoitusta.

JAtkossa pyrimme kehittämään Toria lisäämällä mahdollisuuden ilmoitusten nostoon ja lisäämällä enemmän tärkeitä infokenttiä kuten kunto ja ikä. Mutta aloitetaan nyt ensin perustorilla ja katsotaan parannuksia ajan kanssa kun saamme hieman palautetta.

Mutta nyt siivomaan nurkkia ja hyvä kiertämään. Nyt Ruorimies.fi blogista saa myös käytettyjä venevarusteita!