Kallavesj venemessut Kuopiossa tarjoaa veneitä ja tarvikkeita

283

Kallavesj venemessut avaavat veneilykauden Kuopiossa. Kuopion Pursiseura on järjestänyt Kallavesj näyttelyn jo vuodesta 1964 saakka, ja messut ovat aina olleet erittäin suositut niin näytteilleasettajille, kuin asiakkaillekin. Messuilla on vieraillut viime vuosina jopa 25.000 kävijää!

Kallavesj venenäyttelyssä on tarjontaa koko veneilyn kirjolle. Paikalla on useita eri venemerkkejä ja tarvikekauppiaita, mutta tarjontaa on myös mökkeilyyn ja veneilyyn liittyviin toimintoihin. Näytteilleasettajia on tänä vuonna 120, joten kyllä nämä messut ovat ehdottomasti käymisen arvoiset, mikäli sattuu Kuopion suunnalla liikkumaan.

Messujen ohjelmassa on mm. työnäytöksiä ja luentoja. Ainoana elektroniikkapuolen ohjelmana kuullaan Garmin Salmon Teamin Elektroniikka kalastuksessa, jossa tulee varmasti juttua uusimmista kaikuluotaintekniikoista. Garmin Suomi ja Raymarine Finland ovat myös elektroniikkapuolen edustajina paikalla esittelemässä uutuuksiaan. Ruorimiehen saamien tietojen mukaan paikalla on ainakin LED soihtuja, VHF radioita, merikarttoja, veneaudiota, lämmittimiä, pelastuspukuja, plottereita ja tietysti vaatteita. Mutta on siellä varmasti paljon muutakin. Alueen veneilijöille tiedoksi, Kallavesj venenäyttelyssä lanseerataan myös uusi Tahkon reitin merikartta!

Pikainen vilkaisu näytteilleasettajalistaan kertoo että paikalla on myös kohtalainen kattaus tarvikekauppiaita joten messutärppejä kannattanee käydä kyselemässä myös tarvikepuolelta.

Kallavesj venenäyttely pidetään Kuopio-Hallissa 31.3.-2.4.. Näyttely on avoinna perjantaina 11-18, lauantaina 10-17 ja sunnuntaina 10-16. Näyttelyyn ei ole sisäänpääsymaksua!