Jet CapsuleTörmäsin Yachting lehden sivuilla erikoiseen viritykseen, tai oikeastaan innovaatioon nimeltä Jet Capsule. Kyseessä on jonkinlainen Italailainen hybridi jossa on sekä venettä että vesijettiä. Itseasiassa kun katsoo esittelyvideon, on se aika hauska viritys ja saattaisi jopa toimiakin, ainakin välimerellä…

Jet Capsule

Jet Capsule on jettivetoinen kapseli kuten nimestä voi päätellä. Sitä on saatavana kahtena erilaisena korimallina ja usealla eri moottorivaihtoehdolla. Se on eräänlainen ajanviettokapseli jossa voi bailata, jolla voi retkeillä tai ajella vain ihailemassa maisemia. Sen sisustaa voi muokata tilausvaiheessa monellakin eri tavalla tyhjästä pohjasta vessalliseen salonkiin. Siihen saa lisukkeina sukelluspaketin tai spolerin, tai vaikkapa laajennetun auringonottopedin.

Mainostajamme

Paketilla on pituutta kokonaiset 7 metriä, joten ihan pikkumunasta ei suinkaan ole kyse. Vesilinjaa löytyy lähes 6m , ja painoa 2300kg. Konetehoa on saatavilla jopa 630hv kahdesta 315 heppaisesta dieselkoneesta, jolloin kapseli lentää hulppeat 45 solmua!

Jet CapsuleSisustan valinta on helppoa, vlitset vain neljästä erilaisesta mallista.

  • Tyhjä kuori jota arkkitehti tai suunnittelija muokkaa oman maun mukaiseksi.
  • Mukavuustila jossa on kaksi suurta sohvaa jotka muuttuvat suureksi sängyksi.
  • Taxi/Bussimalli jossa istuimet matkustajakäyttöön 6-9 hengelle
  • Asuntomallissa keittiö, vessa, kaksi sängyksi muuntautvaa sohvaa ja merinäköala. Tämä malli on erityisesti toimituksen mieleen…
  • Lisää mallikuvia jutun lopussa.

Jet CapsuleJet CapsuleJet Capsule

 

Party CapsuleJet Capsulen sivuilla on useita eri malleja vesitaksista ambulanssiin ja maastokuvioidusta Army-mallista  poliisikapseliin. Mutta ehdottomasti makein viritys on Party capsule joka olisi ehdoton vetonaula kaivarin edustalle (Kaivopuiston ranta Helsingissä) tai jossain festarialueella kesällä.

Kysymys kuuluu, nähdääkö tämä kummajainen Helsingin Venemessuilla? Ei sillä tosin olisi liikaa kysyntää, hintalappu on rapsakat 180.000€. Siis perusmallilla. Kustomoinnit maksavat varmaan toisen mokoman..

No, jos pitää kysellä hintaa, ei siihen ole varaa.

Jet Capsule

Jet Capsule

rmy capsule