Mainostajamme

Brittiläinen Digital Yacht on päässyt todella hyvään julkaisuputkeen erilaisten langattomien härveleiden kanssa. On WiFi reititintä AISisilla tai ilman ja kaikenlaista sälää. Nyt yhtiö on tuonut markkinoille uudenlaisen WiFi reitittimen joka osaa jutella erilaisten NMEA verkkojen kanssa.

Digital Yacht iNAVHub on jälleen kerran WiFi reititin, mutta siinä on yhdistetty sekä NMEA0183 että NMEA2000 verkkojen liitäntä. Tämä mahdollistaa molempien verkkojen datan tuomisen purnukkaan joka lähettää koko datarimpsun ulos WiFi yhteyden kautta päätelaitteille. Dataa voi halutessaan vastaanottaa erilaisilla mobiililaitteilla (iPhone, iPad, Android vehkeet), PC:llä tai Macillä. Aika moni PC ohjelmakin alkaa jo ymmärtämään NMEA dataa langattoman verkon yli lähetettynä.

iNAVHubissä on myös WAN liitäntä, jonka avulla aluksen internetverkko voidaan jakaa langattomasti muiden laitteiden kanssa. WAN liitäntään liitetään julkisen internetverkon päätelaite Ethernet verkkokaapelilla jakoa varten. iNAVHub luo oman WLAN Hotspotin johon päätelaitteilla liitytään. Verkko on 802.11n verkko jossa toimivat niin WEP, WPA ja WPA2 suojaukset.

Digital Yachtin uutuus tulee saataville syksyn aikana ja sen hinta jäänee alle 400€ ilman ALVeja.