Mainostajamme

Jokavuotiset hätärakettien ja käsisoihtujen harjoitusammunnat järjestetään pitkin Suomea paikallisten Meripelastusyhdistysten toimesta. Pääkaupunkiseudulla hätärakettien harjoitusammunnat on järjestetty joka toinen vuosi Espoossa, ja joka toinen Helsingissä. Järjestelyistä vastaa vuorovuosin Espoon tai Helsingin Meripelastusyhdistys.

Hätärakettien harjoitusammunnat
Kuva Markku Tamminen

Tänä vuonna hätärakettien harjoitusammunnat järjestetään Helsingin meripelastusyhdistyksen tukikohdassa Jollaksen Matosaaressa lauantaina 4.3. klo 11-15. Harjoituksessa voi käyttää punaisia laskuvarjoraketteja, punaisia käsisoihtuja, oranssisavuja, kynäraketteja ja valopistooleja.

Harjoituksessa voi omia rakettejaan ampua vain 18-vuotta täyttäneet, ja kaikki ammuttavat raketit tulee olla valmistettu vuonna 2010 tai sen jälkeen. Paikalla on henkilökuntaa tarkistamassa ammuttavat raketit, ja henkilökohtaista käyttöopastusta annetaan ammuntapaikalla kaikille ampujille. Paikalle voi tuoda myös vanhempia raketteja, soihtuja ja savuja asianmukaista hävitystä varten, joten nyt kaikki vanhat raketit pois kaapeista pölyttymästä ja tuhottavaksi.

Paikalla on ohjelmaa myös koko perheelle, Laajasalon VPK antaa alkusammutuskoulutusta, Raja esittelee toimintaansa sekä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton koordinoiman Järki jäällä -kampanjan pisteeltä löytyy varmasti mielenkiintoista ohjelmaa. Paikalta voi myös ostaa uusia hätäraketteja, soihtuja, savuja ja LED soihtuja John Nurminen Marinen myyntipisteestä ja Sotilaskotiyhdistyksen myyntiautosta saa kahvia ja munkkeja. Tylsää ei tässä tapahtumassa siis tule olemaan kenelläkään.

Osallistuminen on maksutonta mikäli olet Helsingin Meripelastusyhdistyksen ja SMPS Espoon Meripelastajien sekä muiden Suomen Meripelastusseuran jäsenyhdistysten henkilöjäsen. Muille harjoitus maksaa 32€ perhekuntaa kohden, mutta voit myös liittyä jäseneksi paikan päällä, ja jäsenmaksukin on harjoitusmaksuun verraten kohtuullinen, vain 32€.

ILMOITTAUDU TÄMÄN LINKIN TAKANA OLEVALLA LOMAKKEELLA!

Ehdottomasti kokemisen arvoinen tapahtuma, Ruorimies haastaakin kaikki pääkaupunkiseudun veneilijät paikan päälle harjoittelemaan hätärakettien ampumista ja tukemaan meripelastustoimintaa liittymällä itseään lähimmän Meripelastusyhdistuksen jäseneksi!

1 KOMMENTTI

Comments are closed.