GoExpo messut Helsingissä 17.-19.3. kokoaa paljon tapahtumaa

GoExpo messut kokoaa Messukeskukseen useita eri tapahtumia yhtenä tehokkaana ja aktiivisena viikonloppuna.

127

Helsingin messukeskuksessa tapahtuu taas maaliskuussa kun GoExpo messut täyttää hallit. GoExpo on tapahtuma joka sisältää vähän kaikenlaista liikkuvalle ihmiselle, ja mukana on myös veneilyyn liittyvää tarjontaa.

Suurin osa veneilyyn liittyvästä tarjonnasta on kalastusta ja sen oheistarjontaa. Alueelta löytyvältä Shimano-altaalta voi kokea paljon aiheeseen liittyvää tapahtumaa, isäntänään Mika “Haukikoira” Vornanen. Altaalla on myös mahdollista päästä testaamaan SUP lautoja, ja SUP laudat ovatkin alkaneet yleistyä myös matkaveneilyssä. Uudet ilmatäytteiset SUPit on helppo pakata veneeseen mukaan, ja niillä pystyy mukavasti tutkimaan saaristoa kun on vaikkapa ankkurissa luonnonsatamassa. Kannattaa käydä tutustumassa ja testaamassa itse. Näytteilleasettajaluettelossa on useampia Venemessuiltakin tuttuja näytteilleasettajia joten kyllä täältäkin jotain veneilyyn liittyvää löytää.

Samaan aikaan messuhallissa voi tutustua myös kuvaamisen saloihin, kun Kuva&Kamera messut pärähtävät käyntiin samana viikonlppuna. Kuva&Kamera puolelta löytyy varmasti useita hyviä vinkkejä oikeanlaisen kuvauskaluston hankkimiseen veneilykäyttöön. Ruorimies ainakin tutustuu messujen tarjouksiin ostohousut jalassa…

Ja mikäli kalastus ja kuvaaminen ei vielä riitä, on messuilla paljon muutakin. Fillari, Kunto, Vuoden retkeilykohde, Golf tai vaikka Helsinki Horse Fair tarjoavat lisäinspiraatiota jos tekeminen loppuu kesken. Kaikkiin messuihin pääsee tutustumaan yhdellä pääsylipulla, jonka hinta on esimerkiksi aikuiselta ovelta ostettuna 18€, ja 16€ ostettuna ennakkoon netistä.

GoExpo messut ovat avoinna perjantaina klo 12-20, lauantaina klo10-18 ja sunnuntaina klo 10-17.