Mainostajamme

geonavlogoNo nyt se on julkistettu, nimittäin Geonavin G12 tuoteperhe. Kyseessä ei siis ollutkaan pelkkä uusi plotteri, vaan kokonainen tuoteperhe uusia tuotteita.g12

G12 on malliston keskusyksikkö, 12,1″ monitoimnöyttö (MFD), johon voi kytkeä kaiken tarpeellisen. Mallistosta löytyy 4KW Ethernet tutka, AIS vastaanotin/lähetin, autopilotti, satelliittiantenni, uudet monitorit  ja liitännät muille leluille.

Pane Manager

Geonav on vihdoin astunut järjestelmien maailmaan, heillähän ei aiemmin ole ollut lainkaan MFD laitteita tai esimerkiksi tutkaa. Autopilotteja ja satelliittiantenneja on luetteloissa ollut, tosin ei niitä ainakaan Suomessa ole juurikaan veneissä näkynyt.

Mutta mennänpäs teknisiin tietoihin. Näyttö on siis 12,1″, 1024×768 resolla oleva 1000 nitsin taustavalaistu näyttö. Tietoliikennettä hoidetaan edelleen Ethernetillä, mutta laite tukee vain NMEA0183 standardia, mikäs juoni tässä nyt on??? Eikö Geonav ole vieläkään huomannut että NMEA2000 on otettu käyttöön? Tarkempi lukeminen kannattaa, lisävarusteena on saatavana NMEA2000 adapteri joka kääntää lausekkeita NMEA0183 mukaiseksi.

g12-2Geonavin uusi xD Sonar on uutta tässä luokassa. Sisäänrakennettu 2KW kaksitaajuuksinen kaikuluotain. Back track data recallin avulla dataa voi selata taaksepäin, ja kamerapainikkeella voi ottaa kuvan mistä tahansa näkymästä.

Laite tukee aiemmin jo ilmoitetusti kahta karttaformaattia, Navionicsia ja C-MAPia. Lisäksi laittesssa on USB portti datasiirtoon ja mm. DVI-liitännät kameroille yms.

Mitäpä sitä enempää sisälukutaitoisille kääntämään, lue koko katalogi osoitteessa http://www.geonavmarine.com.

Hintatietoja ei vielä toistaiseksi löytynyt