Garmin uutuus: GPSMAP 86-käsilaitteet

307

Lähde matkaan GPSMAP® 86 -käsilaitteen kanssa. Nämä uudet laitteet pärjänneet hyvin Dame Desing Award 2019 METS Messuilla…. Dame luokan 2019 voittajan on helppo olla.

Lähditpä kalaan, purjehtimaan tai vain veneilemään, mukaan kannattaa ottaa mielenrauhan takia varanavigaattori, jossa on satelliittiviestintätoiminnot ja vuorovaikutteinen SOS-toiminto. Tässä ensiluokkaisessa, kelluvassa käsilaitteessa on auringonvalossa luettava 3-tuumainen värinäyttö. Lisäksi se toimii kätevästi veneen veneilyjärjestelmän jatkeena langattomien yhteyksien kautta, mikä parantaa tilannetietoisuutta.

Yhdistä veneen järjestelmään

Voit synkronoida Garmin GPSMAP® 86 -laitteen yhteensopiviin Garmin-karttaplottereihin ja -laitteisiin näet reaaliaikaiset veneen tiedot suoraan käsilaitteessa. Tätä on kätevä käyttää Garmin-automaattiohjauksen ja tiettyjen FUSION-veneilytuotteiden kaukosäätimenä. Matkaa tehdessäsi suodatin tasoittaa nopeus- ja kulkusuuntailmaisinten toimintaa mainingeissa ja tarkentaa paikannusta.

Valinnaiset BlueChart g3 -kartat

GPSMAP® 86 sisältää maailmanlaajuisen peruskartan esiladattuna. Tähän voit lisätä BlueChart g3 -rannikkokarttoja, jotka ovat alan kattavimpia, selkeimpiä ja yksityiskohtaisimpia ja sisältävät sekä Garmin- että Navionics®-tietoja. Yksityiskohtaisista käyristä näet pohjan pinnanmuodot jopa 0.3 metrin tarkkuudella, joten kalastuskartat, suot, kanaalit ja venesatamat näkyvät entistä yksityiskohtaisemmin.

Älykkäät yhteydet

Saat älykkäät ilmoitukset suoraan GPSMAP® 86 -käsilaitteeseen, kun pari liität sen yhteensopivaan älypuhelimeen. Synkronoi GPSMAP® 86 -laite Garmin Explore -portaaliin, jolloin voit hallita reittipisteitä, jälkiä ja reittejä pilvipalvelun kautta. GPSMAP® 86 -laitteen Wi-Fi®-ominaisuus, ANT+®-tekniikka ja langaton Bluetooth®-tekniikka takaavat helpot langattomat päivitykset ja yhteydet. Pitkillä matkoilla ladattava litiumakku tuottaa virtaa jopa 40 tunniksi, kun käytetään 10 minuutin jäljitystilaa.