Mainostajamme

Garmin Quatix 3 Garmin lanseerasi Dusseldorfin Boot messuilla uuden Garmin Quatix 3 veneilykellon. Kyseessä on Quatix kellon seuraajamalli joka pohjautuu hyvin pitkälti aikaisemmin julkaistuihin Fenix 3 rannekelloihin, mutta veneilyominaisuuksilla. Ja mikä uutuus Quatix 3 onkaan, tutustutaan uutuuteen hieman tarkemmin ensin speksien kautta, ja myöhemmin oikean kellon avulla.

Garmin Quatix 3 perustuu Garminin uusimpaan rannetietokonemallistoon, ja se onkin oikea Multisport järkäle. Mutta Fenix 3 kellon lisäksi, se omaa erittäin paljon veneilyyn liittyviä ominaisuuksia joita Fenix 3 kelloon ei saa. Quatix 3 sisältää mm. purjehdukseen, kalastukseen ja yleiseen veneilyyn liittyviä ominaisuuksia. Se toistaa NMEA2000 verkon tietoja mikäli se on liitetty yhteensopivaan Garmin monitoiminäyttöön WiFi yhteyden avulla. Siitä näkee siten esimerkiksi veneen nopeuden, tuulen suunnan ja veden syvyyden, ja siinä on dedikoitu MOB (Man Over Board) painike.

Garmin Quatix 3Quatix 3 kellossa on oma GPS/Glonass vastaanotin ja siihen voi tarvittaessa ladata vaikkapa reittipisteitä. Esimerkiksi hyvän kalapaikan voi lisätä pisteeksi jotta paikalle löytää myöhemmin takaisin. Se tallentaa myös jäljet jotta voi navigoida takaisin lähtöpaikkaan. Erinomaisia turvallisuustoimintoja vaikkapa kanooteille tai jäällä liikkumiseen.

Kilpapurjehtijoille Garmin Quatix 3 sisältää mm. virtuaalisen lähtöviivan ja Burn Timerin joiden avulla kello laskee oikean ajan lähtöviivalle. Ja uutena ominaisuutena Quatix 3 osaa nyt hallita myös Fusion viihdejärjestelmiä yhteensopivien Garmin karttaplotterien kautta. Yhteensopivia laitteita ovat uusimmat, vuoden 2014 aikana tai sen jälkeen markkinoille tulleet GPSmap sarjan laitteet.

Garmin Quatix 3Veneilyominaisuuksien lisäksi Garmin Quatix 3 sisältää joukon Multisport ominaisuuksia joiden ansiosta kelloa voi käyttää ympärivuorokautisessa käytössä ja kaikessa urheilussa. Sen ANT anturiliitännät mahdollistavat kaikkien Garmin ANT antureiden käyttämisen kellon apuna ja nyt myös Golf toiminnot on lisätty kelloon. Voit ladata yli 40.000 Golf kentän tiedot kelloosi, ja hyödyntää sitä golfatessasi. Ja Garmin IQ palvelun kautta kelloon pn saatavissa satoja erilaisia sovelluksia ja kellotauluja. Garmin Quatix 3 on myös Garmin Connect yhteensopiva ja osaa ladata suoritustiedot WiFi yhteyden kautta suoraan Garmin Connect tilillesi. Ja toimiihan uutuus myös puhelimesi apuna ja aivan tuikitavallisena rannekellona!

Garmin Quatix 3 esitellään Helsingin venemessuilla ja sen suositushinta on 649€.