Mainostajamme

FUSION Entertainment julkaisi kesällä uuden Hide-Away stereon joka täydentää Fusion Apollo tuotesarjaa. Fusion MS-WB670 on valkoisesta väristään huolimatta “Black Box” tyyppinen stereosoitin joka asennetaan konsolin alle piiloon, ja sen käyttöä hallitaan joko karttaplotterin näytöltä, omasta kännykästä, tai erilaisista lisävarusteena myytävistä kauko-ohjaimista.

Apollo WB670 sisältää Ethernet liitännän, jonka avulla WB670 voidaan liittää Apollo järjestelmään ja hyödyntää Fusion PartyBus monihuonejärjestelmää (Ryhmät). Ethernet yhteyden lisäksi WB670 sisältää myös Bluetooth yhteyden, USB liitännän, optisen liitännän televisiolle, yhden linjatason sisääntulon, AM/FM radiovirittimen sekä option DAB digitaaliradiolle. Mikäli WB670 on liitetty WiFi reitittimeen, Apollo RA770 tai SRX400 soittimeen Ethernetin avulla, voidaan siinä hyödyntää myös Apple Airplay2 suoratoistoa.

Apollo sarjan soittimissa on myös Fusionin audioinsinöörien rakentama DSP (Digitaalinen Signaaliprosessointi) siru, jonka avulla musiikin äänenlaatu on parasta mitä veneeseen voi tänä päivänä saada. Fusion DSP tekniikka optimoi musiikin juuri sen Fusion vahvistimen ja Fusion kaiuttimien mukaan jotka audiojärjestelmään on asennettu. Helppokäyttöinen, graafinen Fusion-Link älypuhelinsovellus sisältää DSP asetukset jotka siirretään soittimeen langattomasti. DSP tekniikan avulla musiikki soi puhtaasti, ilman säröjä ja distortiota ja ilman monimutkaisia säätötoimenpiteitä.

Fusion WB670 on MultiZone soitin, jossa on kolme erillistä vyöhykettä. Kaksi ensimmäistä on vahvistettu sisäisellä D-luokan 4x70W vahvistimella, ja kaikissa vyöhykkeissä on linjatason lähtö erillistä vahvistinta varten. DSP tekniikka mahdollistaa myös uusien kahdella puhekelalla varustettujen Fusion Subwoofereiden kytkemisen suoraan Zone 2 kaiutinliitäntään ilman erillistä vahvistinta.

Fusion WB670 on suunniteltu ja valmistettu venekäyttöön, ja sen toiminnallisuuksissa on otettu huomioon vaativat olosuhteet. Se on kompakti kooltaan, ja laitteen NMEA2000 ja Ethernet liitännät mahdollistavat hallinnan yhteensopivien karttaplottereiden näytöiltä kuten myös Fusion kaukosäätimien avulla.

Voit yhdistää useita Apollo sarjan soittimia samaan Ethernet verkkoon ja hyödyntää Fusion PartyBus toiminnallisuutta. Kun liität Apollo sarjan soittimet samaan verkkoon, voit toistaa samaa musiikkia eri tiloissa, tai voit halutessasi kuunnella omaa musiikkia omassa hytissäsi. Apollo sarjaan voidaan lisäksi liittää Fusion kaukosäätimiä kuten Ethernet liitäntäinen ERX400, NMEA2000 verkkoon liitettävä NRX300 tai täysin langaton ARX70. Soitinta voidaan näiden lisäksi hallita ilmaisella Fusion-Link älypuhelin applikaatiolla, karttaplotterilla tai Garmin älykellolla.

Suositushinta 549€ sis ALV, tuotekoodi 010-02346-00. Tärkeimmät lisävarusteet: 010-02244-00 ERX400 Ethernet kaukosäädin, 010-01628-00 NRX300 NMEA2000 kaukosäädin, 010-02167-00 ja 010-02167-01 ARX70 langaton kaukosäädin.