Mainostajamme

Uusi-Seelantilainen Fusion Entertainment (nykyisin osa Garmin Europea) julkaisi syksymmällä uuden Fusion STEREOACTIVE kaiuttimen. Uutuusmalli on maailman ensimmäinen laatuaan, kelluva, vesitiivis Bluetooth kajari jossa on sisäinen AM/FM radio.

Uutuus on kohtalaisen kookas Bluetooth kaiuttimeksi, mutta soundit ovat ihan kohtalaisen hyvät. Soundien takana on 2x20W kaiutinelementit jotka potkivat kotelossaan ihan reippaan puoleisesti. Tehosta riippumatta laitteelle luvataan jopa 20 tuntia soittoaikaa, joka on ihan riittävän hyvä kannettavaksi Beat-Boxiksi. Pakkauksessa on mukana 230V AC virtajohto, ja mobiilikäyttöön sopiva 12V DC virtajohto on tulossa lisävarusteena.

Bluetooth suoratoiston lisäksi laitteessa on sisäinen AM/FM radio ja kaksi esitallennuspaikkaa suosikkikanaville. Sisätiloissa kokeiltuna radio löysi helposti kaikki radiokanavat ja toisto oli hyvälaatuista. Esivalinnat voi tallentaa radion päällä olevilla painikkeilla pitkällä painalluksella.

Fusion STEREOACTIVELaitteen yläpinnassa olevat painikkeet on kaiverrettu hieman koveraksi ja niissä on ihan hyvä kosketustuntuma. Painikkeiden muoto on tehty vesiurheilulajeja silmällä pitäen, niiden muotoon voi helposti tökkiä vaikkapa SUP laudan melalla. Painikkeet ottavat hyvin vastaan kosketusta, eikä mitään valittamista tässäkään ole.

Bluetooth suoratoisto onnistuu älypuhelimesta, kun laite on paritettu oman puhelimen kanssa. Mikäli lataa App storesta Fusion-Link Appsin, voi samalla BT yhteydellä komentaa laitteen perustoimintoja, kuten volumea, radiokanavaa ja esitallennettuja kanavia. Kaukohallintaan kelpaa muuten myös Garmin älykellot ja tiettävästi myös Apple iWatch.

Mikäli radio tai BT suoratoisto riitä, on laitteen reunassa olevan vesitiiviin korkin alla myös USB liitos, jonne voi tökätä pienikokoisen USB muistitikun (tulossa lisävarusteena). Sieltä voi sitten halutessaan soitella vaikkapa mp3 tiedostoja, mikäli niitä jollakulla vielä sattuu tallella olemaan nöin Spotifyn aikakaudella. USB portti kelpaa kuitenkin myös hätälataukseen, siitä saa nimittäin irti myös virransyötön vaikkapa kännykälle. Tosin se sitten kuluttaa sitä akkua vastaavasti.

Fusion STEREOACTIVEKoko komeus on kiinnitettävissä tasopintaan mukana tulevalla Puck-It kiinnikkeellä, johon tulee saataville myös RAM Mount ja Railblaza kiinnikkeitä. Samaan kiinnikkeeseen on saatavissa myös ACTIVESAFE vesitiivis suojakotelo, jonne mahtuu kännykkä ja/tai avaimet tai rahaa ja luottokortti.

Fusion STEREOACTIVE on nyt myynnissä myös Suomessa, ja sen suositushinta on 359,90€. ACTIVESAFE ja muut tarvikkeet tulevat myyntiin alkuvuoden aikana. Soittimia on kolmea eri väriä, valkoinen, sininen ja punainen.