Fusion SoundPanel upotettava venekaiutin tuo soundit hyttiin

Fusion SoundPanel kaiutin on uusi konseptikaiutin joka sopveltuu veneen tai matkailuauton sisätiloihin ja säästää tilaa ilman huonoa soundia.

303

Maailman ehkäpä suurin veneaudiolaitteita valmistava Fusion Entertainment julkisti viime syksynä uuden kaiutinkonseptin nimeltään Fusion SoundPanel. Uusi kaiutinkonsepti ei itsessään ole mikään uusi keksintö, mutta tässä markkinassa se vaikuttaa ihan pätevältä vaihtoehdolta veneen hyttiin.

Fusion SoundPanel kaiutin

Fusion SoundPanel on kaksikanavainen kaiutin yhdessä kotelossa. Se on toisaalta aika iso, mutta toisaalta hyvinkin kompakti kooltaan. Kaiuttimessa on molempien kanavien sisääntulo, eli molemmat kaiutinkanavat vedetään yhteen ja samaan kaituinelementtiin. Kaiutin sisältää taas kaksi erillistä tweeteriä ja 4″ keskiäänikajaria, sekä yhteisen passivisäteilijän bassolle. Tehonkestoa luvataan jopa 200W joten yksi tällainen riittää hyvinkin keskikoisen matkaveneen tai matkailuauton salongin äänentoistoon.

Fusion SoundPanelSoundPanel voidaan asentaa usealla eri tavalla, asennuspaikasta riippuen. Vakiona sen saa uppoasennettua 41mm syvyiseen aukkoon, ja käyttämällä erilaisia asennuskehyksiä, voi asennuksen tehdä myös 22mm tai 16mm syvyyteen, tai suoraan pinta-asennuksena. Asennuspaikasta tämä ei siis ainakaan jää kiinni.

Fusion SoundPanel tulee myyntiin kahtena eri värisenä versiona, mustana ja valkoisena. Asennuskehykset tulevat myös samoissa väreissä, joten myös sisustuselementti on tässä kohtaa kunnossa.

Hintaa kaiuttimella on 169€ ja asennuskehyksillä 29€ kullakin. Kaiutin on jo tilattavissa, kehykset saapuvat myyntiin kevään aikana.