Mainostajamme

Fusion on tuonut jälleen uuden Fusion MS-RA55 veneaudiosoittimen markkinoille. Tällä kertaa uutuus tulee malliston edullisempaan päähän, ja korvaa aiemmin myynnissä olleen MS-RA50 soittimen.

Fusion MS-RA55

Fusion MS-RA55Uutuus on edeltäjänsä tapaan erittäin kompaktin kokoinen soitin, joka mahtuu hyvin pieneenkin pulpettiin. Soitin on selkeästi standardia DIN asennusaukkoa pienempi, joten vanhan autoradion korvaajaksi se tarvitsee lisäksi DIN sovitelevyn joka peittää isomman asennusaukon.

Fusion MS-RA55Suurimmat erot vanhaan Fusion MS-RA50 soittimeen ovat Bluetooth tekniikassa ja vyöhykkeissä. Uudessa mallissa on nyt yhden sijaan kaksi erillistä musiikkivyöhykettä (Zone) joiden äänenvoimakkuutta voidaan siis säätää erikseen. Lisäksi uusi malli on saanut sisäänrakennetun A2DP Bluetooth moduulin joka mahdollistaa musiikin suoratoiston älypuhelimesta tai muusta yhteensopivasta laitteesta. Bluetooth ei kuitenkaan tuo Fusion-Link kaukohallintaa, vaan toimii ainoastaan musiikin suoratoistossa.

Fusion MS-RA55Muuten soittimessa on luonnollisesti AM/FM radioviritin ja AUX Line In ja sen 2,6″ LCD näyttö on selkeälukuinen ja suuret painikkeet tuovat helppokäyttöisyyttä kelissakin. Tehoa uutuudesta lähtee 4x45W (Peak), ja 1 Zoneen voidaan liittää ulkoinen lisävahvistin (Line Out). Vesitiiveysluokitus on IPx5, eli soittimen etupaneelin on uppoasennettuna roisketiivis.

Fusion MS-RA55 suositushinta on 239€, ja sitä on saatavissa Fusion jälleenmyyjiltä kautta maan. Valmis kittipaketti kaiuttimilla on mitä ilmeisimmin tulossa myyntiin kevään aikana.