Mainostajamme

Maailman johtava veneaudiovalmistaja, Fusion Entertainment julkaisi Boot messuilla Dusseldorfissa uusia venesoittimia. Uutuusmallit Fusion RA70 ja BB100 ovat suunnattu pienempään päähän, vaikka niiden ominaisuudet kelpaavat varmasti myös isompiin veneisiin.

Fusion BB100Fusion BB100 Soundcore on uusin Blackbox tyyppinen veneaudiosoitin joka asennetaan piiloon konsolin alle. Ainostaan pakkauksessa mukana tuleva pieni pyörä hallintalaite asennetaan näkyville, ja siitä voi ohjata tärkeimmät toiminnot kuten virta, äänenvoimakkuus ja haku eteen- ja taaksepäin. Fusion BB100 Soundcore ei sisällä lainkaan näyttöä, vaan sitä on tarkoitus hallita älypuhelimella tai Fusion-Link yhteensopivalla karttaplotterilla. Siinä on sisäinen A2DP Bluetooth ja 4x50W vahvistin kahdella Zone-ulostulossa. Musiikin saa siis kahteen eri tilaan ja tilojen äänenvoimakkuutta voi hallita erikseen. Fusion BB100 Soundcore sisältää lisäksi USB liitännän puhelimen tai muistitikun suoraliitäntää varten, sekä NMEA2000 liitännän Fusion-Link toimintoja varten.

Fusion RA70Fusion MS-RA70 ja MS-RA70N tulee Fusionin myydyimmän laitteen MS-RA205 rinnalle, ja se sisältää paljon samanlaisia uusia ratkaisuja kuin edellä mainittu BB100 Soundcore. Uusi DIN kokoinen soitin on saanut samat tekniset ratkaisut kuin edellä mainittu, mutta se on soitin omalla näytöllään ja hallintapaneelillaan. Kahden mallin ero on NMEA2000 liitäntä joka löytyy vain MS-RA70N mallista. Tämä tarkoittaa sitä, että perusmallia (RA70) ei voi liittää NMEA200 verkon kautta yhteensopivaan Fusion-Link karttaplotteriin. Muuten laitteet ovat samanlaiset ominaisuuksiltaan. Fusion MS-RA70/RA70N sisältä yhtälailla A2DP Bluetooth yhteyden, USB liitännän ja kaksi erillistä zonea 4x50W vahvistimella.

Molempiin malleihin saa DAB+ vastaaottimen mikäli veneellä aikoo ajella DAB radiolähetyksiä tuottavan maan alueella. Suomessahan digitaalista radiota ei vielä ole, eikä ole ihan heti näköpiirissäkään.

Uutuudet esitellään Helsingin venemessuilla helmikuussa jakelijan osastolla 5k31. Fusion BB100 suositushinta on 399€, Fusion RA70 suositushinta on 349€ ja Fusion RA70N suositushinta on 399€.