Furuno TZT2 saa Yamaha moottorinäytöt

Yamaha ja Furuno ovat luoneet yhdessä uudet upeat Helm Master ja Command LInk moottorinäytöt Furuno TZ Touch 2 mallisarjalle.

92

Furuno ilmoitti tänään että sen uusimpiin Navnet TZ Touch 2 sarjan monitoiminäyttöihin saa nyt erittäin kattavat Yamahan moottorinäytöt. Yhtiön tiedotteessa kerrotaan että Furuno ja Yamaha ovat yhdessä luoneet uudet upeat Furuno TZT2 datanäytöt jotka tuottavat kaikki mahdolliset tietoruudut Yamahan Helm Master, Command Link ja Command Link Plus moottoreista.

Päivittämällä Furuno Navnet TZ Touch 2 näytön syksyllä tulevalla ohjelmapäivityksellä, ja lisäämällä Yamahan gateway adaperin verkkoon, saat Furunon näytölle jopa neljän moottorin tiedot. Tiedot kattavat kaikki olennaiset moottori- ja tankkitiedot jotka Yamahan kautta on saatavissa.

Mainostajamme

Japanilainen moottorivalmistaja näyttää olevan erittäin aktiivinen laitevalmistajien kanssa, vasta eilen uutisoimme Yamahan yhteistyöstä Garminin kanssa, ja nyt Furuno. Lataa tästä esite jossa on lisätietoja Furuno TZT2 näytön Yamahan mittareista.