Mainostajamme

Dometic asettaa uudet normit kylmalukuille niiden ergonomiassa, tehossa ja toimivuudessa. Jo aikaisemmin CFX sarjan kylmälaukut ovat tarjonneet erittäin tukevasti tehtyjä liikuteltavia kylmälaukkuja, jotka ovat olleet poikkeuksellisen tehokkaita ja energiapihejä.

Aikaisempana perustuen 45 litran malli tullee olemaan suosituimpia kylmälaukkumalleja.

Uudet Dometic CFX3 sarjan kylmälaukut on viety jälleen hieman pidemmälle. Niissä on tehokas kompressorikoneikko, joka pystyy jäähdyttämään kylmälaukun peräti -22 asteeseen ja energiatehokkuutensa puolesta ne pystyy toimimaan myös aurinkosähköllä. Kylmäkoneiston höytystin kiertää nyt koko sisätilan, ja mahdollistaa tasaisen kylmän levittymisen sisätilaan. Paljon liikkuvalle on tarjolla myös PLB40 litiumakkupankki, johon voidaan kytkeä suoraan aurinkopaneeli lataamaan akkua.

Dometic CFX3 sarjan kylmälaukuissa on tukevat metalliset katokahvat, joiden avulla liikuttelu sujuu tukevasti ja turvallisesti. Päädyssä on myös selkeälukuinen näyttö ja USB pistoke esimerkiksi kännykän tai tabletin lataamista varten.

Laitteissa on luonnollisesti sisäänrakennettuna ominaisuus, jolla voit ottaa yhteyden kaappiin kännykällä. Säätää sen parametrejä ja tarkastella toimintoja.

Päädyssä on selkeälukuinen värinäyttö ja USB pistoke lataamista varten.

Uutena ominaisuutena tarjoaa Dometic CFX3 55IM malli erityisen lokeron jääpalojen tekoa varten jääpalalokero sijatisee omassa erillisessä lokerossaan ja se ei haittaa muiden lokeroiden käyttöä. Tämä on käytännöllinen toiminto niin tavalliselle retkeilijälle, kuin myös liikkuvalle ammattilaiselle. Mikäs sen mainiompaa, kuin tarjota turisteille keskellä ei mitään grogilasista paukut, jossa on oikeaa jäätä

Dometic 55 IM versiossa on erityinen lokero jääpalojen valmistamista varten.

Mielenkiintoisena ominaisuutena on myös isommissa malleissa tarjolla molempiin suuntiin avautuva sarana. Voit asettaa kylmälaukun haluamaasi paikkaa ja avata kylmälaukun sieltä, mistä se on paras avata.

Tuotteet esiteltiin ensimmäisen kerran METS messuilla marraskuussa 2019 ja on saatavilla vuoden 2020 alkupuoliskolla.

Dometic Kylmälaitteita myy esimerkiksi Oy Esco Ab [linkki kauppaan]

Dometic tuotteiden maahantuonnista vastaa Dometic suomi