Mainostajamme

John Nurminen Marine Oy on tehnyt jakelusopimuksen Autonautic kompassien jekalusta Suomessa. Autonautic kompasseja on nähty myynnissä täällä aikaisemminkin, mutta uusi jakelija aikoo tuoda valikoiman entistä kattavampana tänne Härmän perukoille.

AutonauticAutonautic C9 0025

Autonautic on mielenkiintoinen valmistaja, sen valikoima kattaa aikalailla kaikenkokoiset kompassit pienistä RIB venemalleiista rahtilaivamalleihin saakka. Ja kaikki mallit pienintä lukuun ottamatta ovat ruorimerkittyjä, eli ne täyttävät EU:n laivavarustedirekitiivn vaatimukset. Valmistaja on lisäksi ISO9001 luokitettu sekä valmistuksen että huoltonsa osalta, ja heidän huollossaan käykin useita eri merkkisiä laivakompasseja eri puolilta Eurooppaa. Kompassivalikoima on laaja, ja aluksi valikoima kattaa huvi- ja työvenekäyttöön soveltuvat mallit. Valikoimassa on haarukkakiinnitteisiä ja uppoasennettavia malleja 65, 85, 100 ja 140mm kompassiruusulla.

Autonautic E200PKompassivalikoiman lisäksi Autonautic valikoimaan kuuluu mittava määrä erilaisia seinäkelloja, ilmapuntareita ja muita instrumentteja. John Nurminen Marinen valikoima tulee aluksi kattamaan osan valikoimaa, mutta suosituimmat koot tulevat myyntiin mustana, kromattuna ja kultapäällystettynä.

Autonautic kompassi- ja kellovalikoima on esillä kattavasti Helsingin Venemessuilla 12.-21.2. toisen kerroksen varustehallissa osastolla 5k31. Valikoimaan voi tutsutua jakelijan verkkokaupan sivuilla.